Campermakelaar.nl

Beoordeel ons

Service partner van:

LOGO E+P logo-vb
------------------ ------------------
Logo-Oyster-wast teleco_col
------------------ ------------------
 thetford  logo_truma_nl

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

OPENINGSTIJDEN

Ma – do 8:30 – 17:30
Vrij 8:30 – 15:00
Za – zon Gesloten

 

Oyster HDTV

Logo-Oyster-wastSatellietontvangst met de Oyster CI HD biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.

De Oyster CI HD is voorzien van een digitale ontvanger die d.m.v. 1 druk op de knop de schotel aanstuurd. Deze digitale ontvanger is voorzien van een aparte display zodat de ontvanger “uit zicht”geplaatst kan worden.

Voor centraal-en west europa volstaat de 65 cm uitvoering. In de rest van Europa en Noord Afrika biedt de 85 cm model uitkomst. (zie footprint plaatje)

hd-receiver_europe-fb_blackDe digitale HD receiver wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Receiver is geschikt voor max. 3500 radio en TV kanalen.

Dankzij verwisselbare decoder-modules zijn alle Nederlandse stations, waaronder Ned. 1-2-3, alsmede de commerciele zenders als Rtl4/5,Veronica, SBS6 Net5 etc. probleesloos te ontvangen. (zowel SD als HD)
Daarnaast biedt de ontvanger toegang tot honderdtallen vrije radio-en televisiekanalen.
De Electronische Programma Gids toont een overzicht en beschrijving van alle programma’s. Receiver is voorzien van NL menu.

Bij het selecteren van een kanaal vanuit de receiver draait de schotel automatisch naar de gewenste positie. Indien u van een astra 1 kanaal naar astra 3 kanaal schakelt, dan draait de schotel hier automatischnaar toe. Zo ook naar Astra 2 of de Hotbird satelliet!

Footprint 65 CM schotel

Footprint 65 cm schotel

Footprint 85 cm schotel

Footprint 85 cm schotel

Gebied geel: ontvangstgebied via de Astra 1 satelliet
Gebied rood: Ontvangstgebied via de Astra 3 satelliet

De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de oyster 65 en 85 ontvangst bieden.

De Nederlandse programma’s waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, worden nog uitgezonden via Astra 1 in SD en zal in de toekomst alleen nog te ontvangen zijn via de astra 3 satelliet

Bij de Oyster HDTV Twin kan nog een willekeurige tweede digitale receiver aangesloten worden zodat men op 2 plaatsen in de caravan of camper verschillend kan kijken.

Technische Specificaties:

–  opbouwhoogte  22 cm
–  gewicht : 14 kg
–  Schotel klapt in bij starten voertuig
–  Automatisch uitrichten 30-60 sec.
–  12/24 Volt
–  Hoogwaardige afwerking
–  Eenvoudige bediening
–  NL menu op TV scherm
– Los “IR OOG” zodat ontvanger “uit zicht” gemonteerd kan worden.
–  3 jaar garantie

 butler2